venerdì 30 maggio 2014

Dezdragosteste-ma de tine!

Cica dragostea-i oarba..dar eu cred ca-i prostanaca!
De vazut,vede ea ceva si vede doar ce-i frumos,aude ce-i convine, simte ce i se spune,dar nu prea o duce capu'!
De cate ori nu ti-a gresit si-n loc sa-l dai pe usa afara cand a venit cu capu' plecat si floraria-n dinti, te-ai inmuiat ca o placita si l-ai primit cu bratele deschise,sau cu picioarele.
Cate seri l-ai asteptat cu facaletu-n mana , convinsa ca-i spargi bunatate de moaca,dar te-ai inrosit ca o copila cand ai dat de ochii lui pofticiosi,cate planuri de atac ti-ai facut  si cate-ai respectat?
Niciunul!
Cu fata aia de milog ar strange miliarde bune pentru  organizatiile caritabile din intreaga lume,si tot cu ea ajunge de fiecare data in patul tau ,si niciodata pe canapeaua maica-sii!
Te pregatesti sa-l capacesti,dar apare mereu cu aceiasi ochi inrositi intentionat,cu aceleasi texte expirate  si nu stiu cum dracu reuseste sa te dea pe spate ..la propriu si in loc sa doarma singur pe pres va culcati impreuna pe frigider,pe masa,sub scaun,in ghiveci ,sub masina de spalat ...
Dar cum orice lucru bun are consecinte,apare acea vina dulce ca atunci cand esti la dieta si la miezul noptii infuleci o ciocolata intreaga,stii ca nu-i poti rezista, parc-ar fi fost mai bine daca nu te comportai ca o tigroaica...in perioada de imprerechere si l-ai fi pus aspru la zid:   " Stai parcat ,iubire!". 
Dar tu,pacatoasa mica,te-ai pus singura la zid si ti-a placut,iti place sa te chinui din cand in cand si iti place sa te-mbeti din prostioarele lui,e un escroc dar oricat ai incerca, nu poti sa nu-l iubesti!



Nessun commento:

Posta un commento