sabato 9 agosto 2014

Nu te grabi sa m-arunci,are cine sa ma prinda ;)


Teoria conform careia " roata se intoarce" a fost demonstrata in repetate randuri de situatiile delicate in care am pus sau am fost pusa de catre cineva.
Nu stiu prin ce baghetuta magica reuseste Universul sa le aseze,dar faptele, reactiile, vorbele,fie ele rele sau bune, se intorc inevitabil la noi,asemeni unui boomerang ,si cum dragostea e in toate,are si ea rotitele ei care se intorc la nesfarsit.
Stiti cliseele alea din filmele americane, in care fata ,terfelita de baiatul cu masina scumpa,se ridica si se indragoste de prietenul care merge cu bicicleta? Toate cliseele au un sambure de adevar...sau astea erau legendele?
In fine,ideea principala e: "dragule,nu calca pe bec ca te ard".Cine a zis ca femeile sunt mai puternice decat barbatii ,ori era insurat cu o culturista,ori stia el ce zice..si eu inclin spre a doua varianta. Normal ca suntem puternice, altfel cum v-am putea ierta toate greselile?Normal ca uneori sunteti mai slabi,altfel cum ati putea ceda in fata alteia ,stiind ca riscati sa pierdeti pe cineva pentru totdeauna?
 Faptul ca te primeste inapoi dupa ce te-ai aruncat nepasator in bratele papuselei care are mai multi clienti decat Ikea nu e o dovada de slabiciune,e o dovada de dragoste,dar nu te culca pe o ureche,asta nu e o poveste cu happy-end,si chiar daca ar fi,nu e asta sfarsitul.
Te-ai complacut in relatie si nu vrei sa evoluezi in niciun fel,faptul ca te-a vrut inapoi  e pentru tine garantia ca esti de neinlocuit. Inca o iubesti,tu iubesti femeile..in general,chiar si in masina, sau poate te-ai obisnuit cu ea, stii ca-ti e fidela,e o fata buna,multi ravnesc la ea,poate fi chiar un trofeu care tine locul diplomei de bacalaureat(mai incerci la anul, a 4a oara cu noroc;) ).
Dar sincer,nu ti-ai pus niciodata problema ca si ea s-ar putea indragosti? Ar fi trebuit sa o faci,pentru ca rotile de mai sus,s-au pus in miscare...
A aparut un alt "el", mai grijului,mai implicat,arata si mai bine,ei i se deschid noi orizonturi,are din nou fluturi in stomac,se gandeste la el,cu teama,cu rusine,stie ca o place,stie ca pe tine nu te-ar putea ierta niciodata intru-totul,stie ca viitorul vostru e incolor,si totusi nu e ca tine,roata s-a intors,dar ea vrea sa o opreasca inainte de a te calca..
Activeaza-ti armura si lupta pentru ea, cavalere..pana n-o lasa franele!




Nessun commento:

Posta un commento