domenica 11 maggio 2014

Si se jura ca nu fura,dar l-ai prins cu alta-n pat

A existat din totdeauna o rivalitate intre femei,cele pe care multi le-au numit "sexul slab" s-au dovedit de multe ori a fi foarte puternice,dar nu toate si nu pana la final.
Te-ai certat cu tot facebook-ul si-ai ciufulit juma' de oras sa-l lase-n pace ca-i al tau,ai facut ca toti dracii in parcare cand l-a salutat vreo vecina,i-ai pus ciorba-n cap cand l-ai prins conversand cu o colega de la munca,te-ai transformat in Xena si dupa ce-ai distrus tot ce avea tate pe o raza de 20 de km,te-a vrut..in sfarsit!
Buuun, ati inceput o relatie,tu in continuare disperata,el in continuare afemeiat.
Te dai de ceasul mortii cand intarzie acasa si nu raspunde la telefon,faci crize cand ii fug ochii in cate-un decolteu generos, iti ies ochii din orbita cand vezi ca are in agenda mai multe numere de femei decat are Stefan Banica Jr ascultatoare  si lesini mai teatral ca-ntr-o telenovela ieftina cand il gasesti camasa plina de ruj.
Dar nu stiai ce-ai luat? 
Ce-i cu reactiile astea demne de " Surprize - Surprize"?
La ce te-ai asteptat,sa-l strapunga romantismul si orbit de dragoste(sau acid daca ai relatii unde trebuie) sa te vada doar pe tine? 
In speranta ca ti-a ramas o urma de orgliu,gandeste-te cum sa pleci mai repede,iar daca tu crezi ca se va schimba,fii cuminte! Mosul te va rasplati.;)

Nessun commento:

Posta un commento