martedì 3 giugno 2014

Cand el te lasa si tu il iei!


Cica in orice relatie unul iubeste mai mult iar celalat joaca fotbal,problema apare cand in loc de minge ,foloseste inima dobotoacei care-l venereaza.
Te-ai lipit de el ca marca de scrisoare si nu vrei sa-l lasi nici moarta,te-ai agatat de orice motiv stupid,sa-l suni,sa-l vezi, sa-i vorbesti.
Ai pus toatE reprosurile si vorbele lui murdare pe seama nervilor,i-ai gasit scuze pentru palmele ridicate,pentru noptile pierdute in baruri,pentru aventurile cu toate pipitele si pentru minciunile ridicole de care ti le-a indrugat ani la rand.
Nu te-ai potolit nici cand a incetat sa te mai minta,nici cand ti-a aruncat in fata povesti erotice cu pretenele tale sau cu alea pe care le urai oricum din toti ficatii.
Nu i-ai dat drumul nici macar cand te respingea ca pe o bere rasuflata,nici cand ti-a spus in fata ca nu contezi,ca nu te iubeste,ca nu te Vrea.
Nu l-ai acuzat de nimic,ai luat asupra ta tot,ai zis ca te inseala pentru ca nu esti destul de frumoasa,l-ai scuzat cand te-njura zicand ca l-ai enervat prea tare, ti-ai acuzat prietenele de tradare,cand el era cel mai tare tradator,te-ai umilit,te-ai injosit,te-ai lasat ranita.
Esti naiva! Parca te-a legat cu scotci!
Sterge-te la cur cu toate diplomele tale,niciuna nu te-a ajutat sa-ti dai seama ca te-a manipulat,ca ti-a creat dependenta de povesti, ca te-a prostit.
Cum dracu' tocmai tu,care-aveai lumea la picioare, sa te lasi calcata-n picioare de un dobitoc,de un infantil egoist ambalat frumos.
Cand te-ai transformat din tipa aia hot de la statusul celor mai misto baieti,in lesinata care-i asteapta statusul in speranta ca inca se mai gandestE la tine?
Cum poti fii atat de oarba,cu ce dracu te-ai lipit de el daca nu te poti deslipi?
Trezeste-te,si-atunci cand iti vei reveni,fii din nou diva din cartier,intoarce niste capete,suceste niste minti si vinde niste scotci;)!      
      

Nessun commento:

Posta un commento