giovedì 26 giugno 2014

O fi dragoste...c-a mai fost!


I-ai vazut si ai impietrit!
Sunt ochii lui,sunt ochii care te-au privit in diminetile tarzii, cei de care te-ai indragostit pentru prima data,cei in care ai crezut,cei in care mocnea pasiunea in noptile pline de sudoare,cei care te-au devorat,cei care te-au dezbracat si te-au infierbantat fara sa te-atinga.
Sunt ochii aia care-ti aruncau priviri pofticioase fara pic de jena, in fata tuturor,cei care te aveau oricand ...
Si buzele,buzele alea dulci care te-au gustat ca pe un fruct interzis , cu atata patima, buzele alea pline ale caror cuvinte te incovoiau de placere,sunt aceleasi care te-au sarutat din cap pana-n picioare, alea pentru care n-ai dormit nopti la rand,doar sa le mai ai o data,sunt acelea pe care le-ai fi muscat pana la sange,doar sa ai inca un motiv sa le saruti.
Dar mainile? Bratele scluptate, pline de forta,cele pe care ai adormit si care-au tinut locul a o mie de tigari in tot atatea nopti,cele  in care placerea isi facea de cap,cele care te-au sufocat atat de senzual,cele care te-au ridicat la cer,cele care te-au trantit pe covor.
 Sunt ochii care nu te-au mai privit cu aceeasi dragoste,sunt buzele care n-au mai soptit povesti de amor,sunt bratele care n-au mai cuprins  trupul tau...si totusi e el.
Te dezpietresti fulgerator,picioarele se inmoaie,inima galopeaza, in stomac ai un gol,si te-ntrebi ce-o fi?....O fi dragoste,c-a mai fost!

Nessun commento:

Posta un commento