sabato 3 maggio 2014

Le invidiem sau le apreciem?

 Stii genul ala de fata,super cool dupa care intorc pana si femeile capul pe strada? Daca esti una din ele,nu te umfla in pene,sigur ai tu un defect,daca nu esti..." Join the club,we have cookies".
  Atat sunt de dracoasa incat de putine ori am admirat sincer o femeie frumoasa si nu-mi sariti in cap,alte consoarte de-ale mele le-au urat pe toate.In rest am doua optiuni.
   Prima,incep sa-i caut defecte. Aaaa,niciunul fizic? Ha,sigur e cel putin infidela si ce-i cu blugii aia care-i scot fundu'-n evidenta? Prea vulgar! Si decolteul?Ma rog,toate-am avea super sani daca ne-am pune silicoane...si pantofii,unghiie,mersul..si am aflat ca sforaie . Iubitul? Cu uratul ala sigur sta pentru bani,e prea machiata,prea dezbracata,prea increzuta,prea...prea ca la tara.
     Pe de alta parte, am o pereche de blugi la fel,dar pe mine stau ca pe gard si-am aceiasi marime la sutien ca la 13 ani,nici pe tocuri nu merg bine si unghiile mi se rup si nici al meu n-are prea multi bani... Si uite asa imi fac o mie de complexe si-n loc sa nu le plac pe ele,nu ma plac pe mine. 
  Mare greseala,daca am fi toate cele mai frumoase,barbatii ar trebui sa ne aleaga in functie de inteligenta,si sa vezi atunci cate pupeze siliconate si-ar cauta marea dragoste-n biblioteca.

2 commenti:

  1. Mult succes cu blogul tau, Denisa!
    Sa postezi undeva, pe blog bannerul de la toateblogurile.ro !
    Te astept si pe blogul meu:
    www.totusi-iubirea.blogspot.ro
    Merci!
    Te pup

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Multumesc,succes si tie,mi-as pune bannerul insa imi cam prind urechile,putin ajutor nu mi-ar strica:*
      Pupici

      Elimina