martedì 27 maggio 2014

Intre doua nu te ploua,intre doi e tsunami!

Nasoala asta cu monogamia cand e o piata atat de variata de produse.
Pentru a evita orice eticheta carcotasa legata de cat de grea sau usoara sunt,m-am decis sa-mi iau esarfa-n carouri si sa trec la musulmani,astia-si fac harem de femei,eu imi fac de barbati,visul oricarui mascul,in varianta feminina: vara,plaja,soare si-o armata de musculosi bronzati.
Am primit cu zambtul pe buze(ma rog!) provocarea de a scrie despre o femeie care iubeste doi barbati.
Tare ciudat tre' sa fie ca dintr-o data in loc de doi sa fiti trei!Adica tineai la el,dar ceva a inceput sa scartie si nu era patul,era marea voastra dragoste care mergea ca pe "roate"... dezumflate!
Intr-un moment extrem de tandru si incurcati printre asternuturi,v-ati promis ca numai moartea va v-a desparti...dar cine dracu a stiut ca Moartea arata asa bine!
Pe sistemul cui pe cui se scoate,ai facut in asa fel incat te-ai ales cu doua gauri in moralitate.
A trebuit sa iei o decizie: sa renunti la primul,pe care-l stii de ceva vreme,cu care-ai impartit tot felul de trasnai si-o multime de sentimente si senzatii placute? Exclus!
Atunci sa plece-al doilea ,doar ca de cate ori il vezi ,iti curg balele pan' la genunchi si iti vine sa-l tavalesti prin toata casa . Fereasca Dumnezeu!
Nu poti ,si vezi ca dincolo de partea amuzanta si oarecum vindicativa a situatiei exista si o umbra de tristete .
E al dracului de greu sa ai inima-n pioneze,sa traiesti cu regretul ca orice-ai alege tot ai de pierdut,ca nu-l vei iubi pe niciunul in totalitate si nici nu stii daca l-ai iubit pe vreunul cu adevarat.
Sau poate ei nu te-au iubit ca la carte,poate esti doar un trofeu,poate dragostea ta nu e decat dovada de slabiciune a celuilalt.
Asadar,e mai bine sa alergi cativa km dupa doi iepuri ,astfel vei stii care e cel mai bun.
Dar nu te simti vinovata,in lume sunt milioane de barbati duplicitari,deci de doua ori mai multe femei inselate.Fii tu exceptia de la regula!
Nu e drama,e placere,asa ca pana te hotarasti fa-le oraR  sau propune-le sa devina prieteni,in fond au atatea-n comun!:))


Nessun commento:

Posta un commento