sabato 3 maggio 2014

Niste escroci sentimentali!

Da,ei,barbatii.
Niste derbedei sublimi,niste copii mari,pisicute blande cand gresesc,tigrii cand ne apara.
Uneori o dau in bara,destul de des ar spune niste fete,dar cum sa nu-i ierti cand se dau peste cap sa te-mpace?E clar, a comis-o!Dar cum se "scoate"? Aduce flori,bomboane,ciocolata
...ce gaseste ,dar tu,nu si nu ..Deci nu ti-e foame... Ajunge la familie,te suna mama,tata,vecinul ,postasul ,toti iti spun sa-l ierti numai tu nu vrei. Apoi scoate artileria grea: fata de catelus,vine la tine cu coada-ntre picioare,in fata usii se freaca un pic la ochii pentru a impresiona audienta si incepe show-ul.
 Face un adevarat spectacol pentru a-ti demonstra ca regreta,incep complimentele,afli despre tine lucruri pe care nici nu le stiai,habar n-aveam cat esti de minunata,ca esti cea mai frumoasa,ca Merylin Monroe si Angelina Jolie sunt pistol cu apa pe langa tine.Nu vrei?? Face efortul suprem,plange! Nu prea ii vine ,dar se straduieste,se gandeste la bunica lui ,fie-i tarana usoara,la cainele pe care l-a pierdut,la pisica pe care a lovit-o cu masina,la meciul de aseara unde si-au luat-o cu 4-0,si-n sfarsit ii curge o lacrima,parca-l si vezi zambind in coltul gurii,e mandru c-a reusit... Ideea e ca te convinge,il ierti si promite ca n-o mai face..pana data viitoare.

Nessun commento:

Posta un commento