lunedì 12 maggio 2014

Sa te crezi pe primul loc cand nici macar nu esti pe podium

Doare ca dracu cand realizezi ca te-ai imbatat cu apa rece!
Aveai pupilele in forma de inimioare roz si-i sorbeai fiecare cuvant,erai indragostita peste poate si extrem de naiva,fara prea mult efort din partea lui, simteai ca esti ca Soarele in Universul sau si ti-a picat fata cand ai realizat ca esti un fel de Pluto,unii nici nu te considerau "planeta".
Te-ai vazut sus pe podium,cu medalia de aur si-ngropata in flori cand defapt cu aveai nici mentiune si unde mai pui ca, pretiosul tau inel nu e decat o tinchea ieftina.
Ai avut un soc atunci cand ai aflat ca esti pe primul loc ...dupa familie si curand ai devenit "prioritara" si dupa prieteni,munca,rate la banca,fotbal,bere,blugi,sireturi si bomboane cu caramel. Primesti premiul de consolare!
Credeai ca nu te asculta cand  vorbeai cu el? Sper ca te-ai convins cand ti-a adus in dar florile la care esti alergica,a fost un gest frumos din partea ta sa te umflii precum un balon,ati avut cu ce sarbatori.
Nu pune pret pe ceea ce spui? Prostii! Chiar a supraevaluat masina ta, mostenita de la bunici ,la care tineai ca la ochii din cap, pentru a face nu stiu ce moft unei rude euforice.
Dar nu te descumpani! Din peste 3 miliarde de femei esti in primele 1000! :)

Nessun commento:

Posta un commento