martedì 13 maggio 2014

Prima care da un sfat,ultima care-l aplica

Cica femeile vorbesc mult,da,dar vorbesc bine!
Pai cine-ti sare in ajutor cu un sfat cand vreun idiot(dupa despartire toti sunt asa) iti sfasie inima? Prietenele!
Va strangeti toate la tine acasa,inconjurate de servetele si niciodata de bomboane cu ciocolata(asta-i doar in filme,pentru reclama) si incepeti razboiul.
Fostul tau "ingeras" a devenit drac impielitat, aflii pareri "sincere"de la prietenele tale care au stiut intotdeauna ca nu e suficient de bun,de inteligent si de frumos pentru tine.
Cea mai inversunata dintre ele ar fi gata sa-i sara la beregata tradatorului,sa-l manance de viu si nu se sfieste sa-ti reaminteasca fapul ca ti-a zis de la inceput ca e un incompetent si-un porc.
Da,porc,isi permite sa-l faca cu ou si cu otet si te convinge imediat sa-i dai papucii  cu celebra replica:"Nici o femeie nu merita asa ceva,cu atat mai putin tu care esti perfecta"( cuvintele astea se spun intotdeauna cu mana la ochii ,capul in jos si vocea tremuranda, tre' sa fi convingatoare, sa dai impresia ca plangi)  .
E clar ca tipa asta se pricepe sa dea sfaturi si sa denigreze "porci" dar de mistretul ei de acasa nu zice nimic? Daca si-ar asculta sfaturile al ei ar fi fost de mult la ma-sa!
Toate suntem psihologi fara diploma cand vreo prietena are probleme,dar cand vine vorba de noi,dam inapoi..
Am muri fete batrane daca-am da cate-un dos de palma fiecarui barbat care ridica tonul,care nu raspunde la telefon sau care(cititi cu voce tare si tinandu-va de nas) "nu ne apreciaza la adevarata noastra valoare" .
E usor sa dam sfaturi si uneori o facem chiar bine,dar ar fi minunat daca-am tine si noi cont de ele.

1 commento:

  1. http://jurnaluliubiriidotcom.wordpress.com/2014/05/13/hai-sa-ne-jucam-leapsa/

    RispondiElimina